Eventures sarbatoreste un an de la infiintare printr-un eveniment exclusivist: premiera romanesca a filmului "Art and Copy"

La un an de la infiintare, agentia de publicitate Eventures a adus pentru prima data in Romania mult aclamatul film "Art&Copy". Evenimentul a transformat Fratelli Studios in cel mai creativ cinematograf pentru cei peste 400 de profesionisti din domeniu, care au dat curs invitatiei.

Eventures a organizat un eveniment publicitar unic, exclusivist, din dorinta de a aduna in acelasi loc figuri reprezentative din sfera publicitatii, marketingului si media, pentru a sarbatori un an de la infiintare.

Proiectat in premiera in Romania, filmul "Art&Copy", in regia lui Doug Pray, relateaza povestea impresionanta a celor mai influente campanii publicitare ale tuturor timpurilor. Invitatul special, producatorul documentarului, Jimmy Greenway, a raspuns intrebarilor pe care Andi Moisescu, MC-ul evenimentului, i le-a adresat in interviul de dupa vizionare, in fata a peste 400 de invitati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related