La Fantana si Pastel Group castiga locul 3 la EBWA Aqua Awards

European Bottled Watercooler Association (EBWA) a oferit locul 3 la categoria "Best promotion of healthy hydration" campaniei La Fantana, realizata de Pastel Group. Campania castigatoare a vizat un public-tinta nisat, viitoarele si proaspetele mamici, pe care le informeaza despre importanta apei in viata lor si a celor mici si despre beneficiile watercooler-ului La Fantana.

"Aceste femei au nevoie de un consum suplimentar de apa, pentru ca bebelusii lor sa fie cu adevarat bucurosi. Am lucrat cu Pastel Group, incercand sa ajungem cat mai aproape de target, asta insemnand ca a trebuit sa analizam cat se poate de atent toate insighturile care conteaza pentru o viitoare sau proaspata mamica. Munca noastra a avut ca rezultat dublarea volumului de clienti pe segmentul consumatorilor casnici", subliniaza Ana-Maria Gate, Director de Marketing La Fantana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related