Peste 1000 de femei au participat la Marsul Promisiunilor, conceput si organizat de Pastel Group pentru AVON

Avon, in cadrul campaniei „Afla ca esti bine”, a organizat vineri, 1 octombrie, Marsul Promisiunilor. Doamnele, insotite de prieteni si copii, au pornit in mars pe Bulevardul Tineretului si in Parcul Tineretului, pentru a atrage atentia asupra importantei controlului medical periodic. Marsul a fost condus de Gianina Corondan, MC-ul evenimentului, si de vedetele care sustin campania impotriva cancerului la san.
Evenimentul „Afla ca esti bine” a inceput la ora 11.30 cu un workshop de presa, la care au participat membrii Fundatiei Renasterea si reprezentantii Avon: Mihaela Geoana, Presedintele Fundatiei Renasterea, Victoria Asanache, Director Executiv al Fundatiei Renasterea, Raluca Kisescu, Senior Marketing Manager Avon, Gabriela Popescu, specialist radiologie si imagistica medicala, conferentiar doctor Daniel Popescu si psihologii Liliana Guta si Rodica Tanase.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related