Radu Vasile, Diana Bucuroiu si Cristina Mihalache s-au alaturat Pastel Group

Grupul de comunicare Pastel Group a primit cu bucurie trei noi membrii in echipa: Radu Vasile, Diana Bucuroiu si Cristina Mihalache. Radu Vasile s-a alaturat diviziei Pastel Graphics in calitate de Art Director, Diana Bucuroiu este noul PR Manager al grupului, iar Cristina Mihalache, Senior Project Manager.

Absolvent al Facultatii de litere franceze Metz, Radu Vasile a lucrat 7 ani in Luxemburg, ca jurnalist, la hebdomaderul "Le Jeudi" si la cotidianul "Luxemburger Wort", apoi ca DTP-ist si grafician 2D si 3D pentru Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat de Luxembourg si pentru alte proiecte freelance. Dupa experienta luxemburgheza, Radu vine cu o noua viziune, autentica si moderna, asupra graficii si creatiei vizuale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pastel

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate. La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated