Pastel Group este noua agentie de PR a Epson

Epson, liderul mondial in produse IT de imagine, a ales agentia de comunicare Pastel Group pentru a se ocupa de activitatile sale de promovare si de relatii publice. De la inceputul lunii iunie, Pastel Group va adapta si va implementa la nivel local strategia de comunicare Epson, va gestiona integral relatia cu presa si se va ocupa de evenimentele de PR ale companiei.

"Speram ca Pastel Group sa aduca o viziune noua in abordarea fata de brandul Epson prin orientarea catre variante de comunicare adaptate momentului, cat mai eficiente pentru un plus de vizibilitate. Cu ajutorul colegilor de la Pastel Group vom incerca sa fim tot mai aproape de jurnalisti pentru a le oferi constant informatii noi si interesante, aducandu-le in atentie produse inovatoare despre care publicul din Romania doreste sa afle detalii", declara Ciprian Baranga, National Sales & Marketing Manager Epson Romania & Bulgaria.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related