Mindshare Romania reconfirma parteneriatul cu Unilever

Compania Unilever a anuntat recent rezultatul pitchului global de media organizat in 53 de tari si a declarat compania Mindshare drept agentia de media castigatoare pentru Romania.

Aflata in topul advertiserilor internationali, compania Unilever organizeaza periodic licitatii de media pentru a evalua eficienta parteneriatului cu agentiile de media cu care colaboreaza in fiecare tara. Rezultatul din Romania reconfirma un parteneriat solid, dezvoltat in timp de catre cele doua companii.

Serviciile Mindshare pentru Unilever includ planificare strategica si implementare atat pentru media traditionala cat si pentru mediul digital, si o gama de servicii diversificate, precum business planning si branded entertainment. Mindshare Romania coordoneaza si activitatile de media desfasurate de Unilever in regiunea Europei Centrale si de Sud: Bulgaria, Albania, Macedonia, Serbia, Muntenegru si Moldova.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related