Laureatii Premiilor de Excelenta IAA, editia a 3-a

Aseara au fost decernate Premiile de Excelenta IAA Romania, editia a 3-a. In sala au fost prezente personalitati ale industriei romanesti de marketing si comunicare, persoane din top management, oficialitati, personalitati artistice, dar si laureati ai editiilor precedente ale IAA Excellence Awards.

Cei 14 laureati ai acestei editii ale Premiilor de Excelenta IAA au fost:

1. Adrian Popescu (Radio Guerilla) si Adrian Tuluca (Propaganda) - pentru ambitia, creativitatea si executia fara cusur a campaniei "Antimitocanie".

2. Angela Cretu, Wordwide VicePresidemt Business Model Innovation Avon - pentru conceperea si implementrea unui model de business care a devenit in sine un standar de excelenta.

3. Dan Popescu (Hart Gallery) - pentru restituirea si valorificarea artistului Ion Barladeanu si a operei sale.

4. Petre Barbu (senior editor "Forbes Romania") - pentru excelenta in comunicare jurnalistica.

5. Emilian Arsenoaiei si Razvan Matasel (Arsenoaiei&Matasel)- pentru excelenta in crearea unor campanii sociale care au modificat comportamente.

6. Costin Radu (Managing Partner, IQads & SMARK) - pentru actiunea sustinuta la inalte standarde profesionale, materializate in proiecte adresate tinerei generatii de profesionisti.

7. Razvan Popovici (muzician) - pentru excelenta in crearea si comunicarea festivalului SONORO, un brand romanesc unic pe piata muzicala.

8. Paul Markovits(Director Marketing Heineken Romania) - pentru capacitatile deosebite de inovator in marketing si comunicare.

9. Marius Tuca (jurnalist) - pentru lansarea si sustinerea campaniei 'Miscarea de Rezistenta'.

10. Cosmin Alexandru (fondator fundatia Erudio) - pentru excelenta in comunicare si educatie, prin proiectele Erudio si Erisma.

11. Marko Kind (CMO Vodafone) - pentru curajul de a ridica Vodafone la un nou nivel de relevanta, creativitate si sinergii a mesajelor, pentru inspiratia de a dezvolta un brand vibrant si conectat la stilul de viata al romanilor.

12. Tudor Giurgiu (regizor) - pentru contributia la promovarea si dezvoltarea filmului si a cinematografiei romanesti.

13. Liviu Tofan (director IRIR) - pentru initierea si coordonarea campaniei 'Europa Libera, aici', vizand infiintarea unui "Centru de Cercetare si Documentare 'Europa Libera' la Bucuresti".

14. Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) - pentru contributia exceptionala la stabilitatea macroeconomica a Romaniei.

IAA Excellence Awards se afla la a treia editie si reprezinta o rasplata simbolica pentru cei care prin viziunea si talentul lor au creat noi standarde de Excelenta in industria de comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related