Agentiile din Romania finaliste la Sabre Awards 2010

Romania se regaseste pe lista finalistilor EMEA Sabre Awards 2010, festivalul care onoreaza cele mai bune proiecte din industria de PR.

Lowe PR este nominalizata pentru campania "Doneaza timp!" realizata pro-bono pentru Crucea Rosie Romana, potrivit unui comunicat de presa Lowe. Categoria in care a ajuns pe shortlist este cea destinata campaniilor din zona geografica Europa de Est. In aceeasi sectiune au fost nominalizate Image PR cu proiectul "Centenarul L'Oreal" si The Practice pentru campania Gusto - "How to Make 22 Million People Smile", conform site-ului holmesreport.com.

In sectiunea "Practice Area", Millenium Communications este prezenta in finala cu "Turul Phenomenal Gillette" (Publicity Stunt). Un alt proiect pentru care agentia a fost nominalizata, potrivit unui comunicat de presa, este realizat impreuna cu Fast Forward Communications pentru lansarea Samsung ST 550.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related