Marketing360 a ajuns la a treia editie

Ce strategii au la dispozitie managerii de marketing intr-o epoca digitala conturata pe fundalul incertitudinii economice? Specialisti locali si internationali in marketing, advertising, online si research vin pe 15-16 iunie la cea de-a treia editie a evenimentului Marketing360 pentru a discuta despre noile perspective si oportunitati care pot aduce valoare in politicile de marketing ale companiilor. Pe parcursul celor doua zile de conferinte si seminarii desfasurate la Crowne Plaza Hotel, participantii vor descoperi tendinte de ultima ora, cele mai bune practici, dar si cele mai inspirate abordari pentru reconsiderarea relatiei dintre consumator si brand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related