Saatchi & Saatchi X a inceput colaborarea cu Philip Morris

Saatchi & Saatchi X a inceput colaborarea cu Philip Morris, pregatind proiecte speciale pentru perioada verii. Agentia este una dintre castigatoarele pitch-ului demarat la inceputul acestui an de compania Philip Morris in Romania, o societate afiliata a Philip Morris International Inc., cel mai mare producator mondial de tigarete.

In procesul de pitch, reprezentantii companiei Philip Morris in Romania au urmarit sa gaseasca un partener care sa dezvolte idei pentru proiectele companiei, in acord cu valorile si cu strategiile brandurilor. In urma evaluarii, Saatchi & Saatchi X a demonstrat intelegerea briefului si a nevoilor de comunicare, oferind solutii creative pentru atingerea obiectivelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related