Invitatii primei intalniri Internetics Hot Spot: editia despre publishing online

Prima intalnire Internetics Hot Spot va avea loc marti, 1 iunie 2010, de la ora 19, in Club Prometheus. In cadrul acestei intalniri se va discuta despre strategie si inovatie in publishing-ul online, inclusiv despre migratia publicatiilor offline in online si noile obiceiuri de consum si vanzari in media. Cei care doresc sa participe se pot inscrie completand formularul de pe site: hotspot.internetics.ro.

Dintre specialistii care si-au confirmat prezenta in randul vorbitorilor fac parte: Adina Vasilescu (New Media Publisher, Sanoma Hearst Romania), Calin Rotarus (Managing Director, ARBOinteractive); Orlando Nicoara (General Manager, Apropo Media), Dragos Novac (CEO si Co-Fondator, Metropotam Group), Victor Kapra (ideas generator for the online industry at Kapra’s Ideas Boutique), Cristi Parvan (Managing Partner, Media Target Group), Lee Wilkins (Senior Manager, Online Marketing, Vodafone Romania), Claudia Chirilescu (Director General, Spoon Media), Ionut Oprea (Director Executiv, IAB Romania), Laura Mihut (Online Manager Romania, BitDefender), Silviu Toma (Starcom MediaVest Grup).

Discutia va fi moderata de Alin Zainescu (GM mediaIQ si Partener StatusPimp) si se va purta in doua etape: prima, despre Migratia publicatiilor offline in online, iar cea de-a doua etapa - despre Vanzari si consum de media online.

Festivalul Internetics aniverseaza anul acesta 10 ani si lanseaza o serie de intalniri trimestriale, Internetics Hot Spot, in cadrul carora vor fi dezbatute teme de actualitate legate de mediul online si de industria de Internet din Romania.

Calendarul Intalnirilor va mai cuprinde in urmatorul an: eficienta in advertising-ul online in septembrie 2010, web-design in noiembrie 2010 si comunitati online si social media in februarie 2011.

Prima intalnire Internetics Hot Spot este organizata cu sprijinul URSUS Breweries si cu ajutorul partenerilor IAB Romania, Digital IQads si Prometheus.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related