ON THE MOVE - Saatchi&Saatchi

Daniela Coman s-a alaturat echipei Saatchi & Saatchi in luna august, ocupand pozitia de director de resurse umane. Cu o experienta de 8 ani in managementul resurselor umane, Daniela este incantata sa foloseasca experienta acumulata lucrand pentru una dintre cele mai prestigioase agentii de publicitate. Si-a inceput cariera intr-o agentie de head-hunting, conducand apoi operatiunile departamentelor de resurse umane ale RIB, Ogilvy & Mather, Astral Telecom si Altex.

Arnold Estefan s-a alaturat echipei de creatie a agentiei Saatchi & Saatchi, ocupand pozitia de Art Director. Are 27 ani, este absolvent al Facultatii de Arte Vizuale Timisoara. A obtinut premiul pentru cea mai buna campanie de print, categoria social la Ad'Or 2005. Din preocuparile sale personale fac parte video art si graphic design-ul. Arnold a lucrat anterior in echipa de creatie a GMP Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated