Saatchi & Saatchi semneaza o campanie de imagine pentru Zoo Bucuresti

Saatchi & Saatchi a realizat cea mai recenta campanie de imagine pentru Zoo Bucuresti. Sub conceptul "If you love the Zoo, the Zoo loves you / Iubeste animalele si animalele te vor iubi", agentia a realizat carti postale ce vor fi comercializate in Gradina Zoologica si stickere ce vor fi aplicate in mijloacele de transport in comun ale RATB si in locurile publice.

Cu ocazia Zilei Internationale a Gradinilor Zoologice, ce va fi sarbatorita pe 9 august, agentia a mai creat pentru Zoo o serie de bannere on-line, cu sprijinul echipei Kubis Interactive si a unui profil pe Facebook.

Sub acelasi concept creativ, Zoo Bucuresti va avea in curand o campanie de print in presa si outdoor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related