Campania pentru Politia Capitalei, realizata de Publicis Romania a fost premiata cu Argint la Golden Drum si citata in discursul presedintelui Sloveniei

Trofeul de argint i-a fost acordat agentiei Publicis la categoria Radio, sectiunea Social & Charity, pentru executia “Nu scrie si conduce in acelasi timp!” (“Text Kills”), realizata pentru Politia Capitalei.

“Telefoanele mobile sunt tot mai des utilizate pentru transmiterea SMS-urilor si a e-mailurilor. Din pacate, aceste practici cresc exponential riscul producerii accidentelor rutiere. Prin campania “Nu scrie si conduce in acelasi timp!” speram sa schimbam ceva din atitudinea si comportamentul soferilor pe care ii asiguram ca Politia Rutiera se afla la datorie, gata sa-i indrume si sa-i apere de eventualele neplaceri cauzate de imprudenta! Multumim agentiei Publicis, strategul si creatorul campaniei si o felicitam pentru premiul binemeritat” spune Nicolae Marinescu, directorul general adjunct al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related