[UPDATE] Brandstalk si Blau Creative au realizat primele spoturi comerciale 3D din Romania pentru Margaritar

[UPDATE: agentia Porter Novelli informeaza azi, 15 nov, ora 16:54, ca "Spotul Margaritar (n.r. Zahar Cristal) cu Cornelia Ghisoi e realizat de casa de productie Domino sub coordonarea agentiei de creatie The Ad Store, care a realizat productia dupa o idee a agentiei BLAU Creative", iar spotul Margaritar Brun de Mauritius a fost conceput de agentia BrandsTalk, casa de productie fiind Studio Set]

Conform unui comunicat de presa emis de Nicola Porter Novelli, sambata, 13 noiembrie, in timpul stirilor de seara de la Pro TV, romanii vor vedea la televizor primele spoturi comerciale 3D realizate la noi in tara. Spoturile promoveaza brandurile Margaritar Brun de Mauritius si Margaritar Zahar Cristal, din portofoliul companiei Agrana si au fost concepute de catre agentia Brandstalk agentiile Brandstalk si BLAU Creative, agentia BrandsTalk fiind cea care a coordonat intreaga campanie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Vasile Brovcenco
acum 13 ani

Totul in afara de cadrul final este produs/regizat/finalizat de studioul FRAMEBREED.

Ne pare rau ca nu se mentioneaza acest lucru pe un site care se doreste a fi bine documentat.

puteti gasi aici spotul:

www.framebreed.com

Ana Militaru
acum 13 ani
@vbrovcenco

Dupa cum vezi in primele randuri, e un update acolo - semn ca dupa ce au trimis comunicatul de presa, cei de la Porter Novelli au venit sa completeze lista partilor implicate in proces. Nu au reusit sa va mentioneze nici a doua oara, dar completez eu acum. Scuze.



Branded


Related