Vacante dulci cu Brandstalk, Margaritar si OTP Bank

4 valize decupate de pe ambalajele promotionale de zahar Margaritar vor aduce vacante de iarna in Austria participantilor la noua promotie lansata pe 15 septembrie.

Brandstalk a creat pentru al doilea an o promotie cobranded pentru clientii sai Agrana si OTP Bank Romania. "Dupa editia din 2007, in cadrul careia am avut peste 70.000 de intrari din toata tara, am fost bucurosi cand echipa Brandstalk a venit cu ideea de a continua parteneriatul cu OTP Bank si de a lansa o noua promotie, in aceeasi formula", a declarat Sorin Soroceanu, Marketing Manager Agrana (Brandul Margaritar).

"De la inceput ni s-a parut o idee inovatoare, aceea de a promova un brand bancar pe un ambalaj de zahar. Brandstalk ne cunoaste bine filozofia si viziunea, OTP Bank s-a adaptat mereu cerintelor consumatorilor romani si acest lucru ne-a adus incredere din partea clientilor", explica Diana Misa, Marketing Director OTP Bank Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related