Brandstalk realizeaza OOH-ul neconventional pentru lansarea sortimentelor Margaritar Demerara si Golden Granulated

Brandstalk realizeaza OOH-ul neconventional pentru lansarea sortimentelor Margaritar Demerara si Golden Granulated

Brandstalk a realizat packaging-ul pentru lansarea pe piata a sortimentelor Margaritar Demerara si Golden Granulated, informeaza un comunicat emis de Porter Novelli. De asemenea, Brandstalk a creat OOH-ul neconventional destinat promovarii designului de ambalaj. Campania se desfasoara in perioada 21 aprilie - 21 iulie 2011.

Aceasta campanie urmareste acelasi concept de inovatie pe care a fost construita si campania precedenta (octombrie - noiembrie 2010), destinata promovarii brandurilor Margaritar Brun de Mauritius si Margaritar Zahar Cristal. Conceptul campaniei exploateaza principalul diferentiator al produsului: procesul de obtinere a zaharului practicat de sute de ani in insulele Mauritius.
"Am vrut sa aducem in Bucuresti o mostra de exotism, asa ca am reconstruit, in relief, un snop de trestie de zahar, pentru a sugera procesul de extragere a sevei dulci din tulpinele de trestie, care permite pastrarea vitaminelor si a mineralelor naturale. Astfel incercam sa transpunem privitorii, fie si pentru cateva secunde, in lumea exotica a plantatiilor de trestie din Mauritius”, a comentat Sorin Soroceanu (Marketing Manager, Agrana Romania).
Campania precedenta a avut in centru doua spoturi 3D. Spotul Margaritar Zahar Cristal a fost realizat de casa de productie Domino sub coordonarea agentiei de creatie The Ad Store, dupa o idee a agentiei BLAU Creativ. Spotul Margaritar Brun de Mauritius a fost conceput de agentia BrandsTalk si produs de Studio Set.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 12 ani
usurel, sa nu ni se aplece de la atata neconventionalitate.
Danut Nonosel
acum 12 ani
oare la ce se va ajunge si cu zaharul...?

La zahar HD, 3D si cate si mai cate.. de ce nu si LEDzahar!



Branded


Related