In cadrul Zilelor Biz : "Piata de media, de la extaz la agonie. Inapoi in...viitor?" - prima dezbatere din seria OMD Predicts

OMD Romania da startul primei serii de conferinte dedicate pietei de media, “OMD Predicts”, prin dezbaterea "Piata de media, de la extaz la agonie. Inapoi in...viitor?", in cadrul Zilelor Biz.

Un comunicat OMD Romania anunta ca in cadrul seriei „OMD Predicts”, pe langa analizarea situatiei actuale si a noilor trenduri pe care piata de media le va urma in anii urmatori, invitatii vor discuta aspecte legate de economie, consumator si cele mai importante canale media (TV, print si radio).

„Este pentru prima oara cand o agentie de media din Romania invita la o dezbatere publica participanti din diverse domenii conexe industriei de media. Prin seria de conferinte OMD Predicts, dorim sa militam pentru o mai mare transparenta, cu scopul de a impartasi idei si viziuni comune cu clientii si partenerii nostri”, a declarat Cristian Mucichescu, Managing Director OMD Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related