Rogalski Grigoriu PR - aur la Golden World Awards for Excellence pentru campania "BCR - Scoala de bani"

“BCR – Scoala de bani” a primit Aur in categoria "Social Media pentru PR", in cadrul Galei Golden World Awards for Excellence, care a avut loc la Londra, la inceputul lunii noiembrie, informeaza un comunicat Rogalski Grigoriu PR. Distinctia pentru “Scoala de bani” reprezinta cel de-al patrulea premiu obtinut de Rogalski Grigoriu PR in ultimii patru ani in cadrul acestui festival.

“Trofeul IPRA pentru Scoala de Bani este meritul a 10.000 de oameni care s-au implicat activ in campanie, au raspuns indemnului nostru de a invata sa-si gestioneze mai bine bugetul personal si s-au transformat in cele mai credibile exemple pentru semenii lor. Noi am inteles ca PR-ul in zilele noastre se face in echipa cu publicul, de aceea multumim tuturor celor care au luat parte la aceasta campanie. Multumim de asemenea BCR care a lasat un brand puternic pe mana unei echipe de PR atat de numeroase”, a declarat Simona Dan, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Pozitii

SectiuneBranded


Related