Porsche Bank si AdVenture au lansat Depo-Credit

Octombrie 2005, in cadrul Siab-ului, Porsche Bank a lansat un nou produs financiar - Depo-Credit, destinat persoanelor fizice care vor sa isi achizitioneze un autoturism nou din gama Volkswagen, Porsche, Audi, Seat, Skoda. Evenimentul de lansare a avut loc in incinta standului Volkswagen si a fost organizat de Porsche Bank in colaboare cu AdVenture.

Acest tip de credit poate fi obtinut dupa ce, clientul a economisit in contul sau deschis la Porsche Bank Romania, suma necesara avansului pentru autoturismul dorit. Masina si varianta optima de creditare vor fi alese impreuna cu dealer-ul. Conditiile Depo-Credit sunt urmatoarele: avansul trebuie sa fie de minim 25%, durata intre 6 si 72 de luni, iar valoarea creditului poate varia intre 3.000-75.000 EUR (sau echivalent in RON). In momentul in care clientul va utiliza suma economisita ca si avans la creditul auto, Porsche Bank Romania va transfera in cont si suma de 200 EUR (sau echivalentul in RON). Derularea ulterioara este aceeasi cu a unui credit auto obisnuit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related