Arctic sarbatoreste 35 de ani de activitate

Arctic, cel mai mare producator roman de electrocasnice, implineste 35 de ani de activitate pe piata romaneasca. Pe 12 octombrie, momentul sarbatoresc este marcat prin lansarea pe piata a frigiderului Arctic cu numarul 12.000.000. La evenimentul desfasurat la Gaesti participa reprezentanti ai Arctic, reprezentanti ai Arçelik - concernul international care detine compania Arctic - si autoritati locale din judetul Dambovita.

"Daca astazi Arctic este liderul pietei romanesti de electrocasnice, daca mai mult de 50% din productia de la Gaesti este destinata exportului, toate acestea sunt rezultatul investitiilor dar si a experientei acumulate in 35 de ani a companiei Arctic", a declarat Ugur Kayali, General Manager Arctic.
Prezent la eveniment in calitate de oaspete de onoare, Gündüz Özdemir, General Manager Arçelik a precizat: "Cand s-a facut achizitia companiei Arctic de catre grupul Arçelik, am fost placut surprinsi sa descoperim ca nivelul pregatirii echipei era unul foarte ridicat. Daca va intrebati ce sta la baza succesului Arctic, cred ca acesta este raspunsul: oamenii. Am vazut cu ocazia acestui eveniment oameni care lucreaza de 35 de ani in Arctic, impreuna cu familiile lor... Si asta spune tot."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related