Ce NU vreau sa ma fac cand o sa fiu mare

Nu stiu ce fel de reteta secreta au cei de la Vodafone. Poate din cauza ca o fi secreta. Cert e ca, cel putin in aparenta, au reusit sa fenteze fiecare dintre placajele crizei si sunt in continuare prosperi, infloritori si activi. Dovada este tocmai faptul ca posturile TV, Internetul, presa scrisa chiar si posturile radio au fost invadate de reclamele Vodafone pentru diverse servicii. Exista o sansa mare ca atunci cand ii spui unui prieten „Ba, ce-mi place reclama de la Vodafone!” sa te intrebe care dintre ele. Pentru ca acum, nu mai e doar Paul in centrul atentiei. Se mai lupta pentru numarul 1 ca popularitate CRBL (Cerebel) si intreg convoiul de la Nunta de pe varful muntelui. Si, in timp ce Paul si CRBL se mentin tari pe pozitii, nuntasii s-au cam dat la fund pentru a ceda locul noilor vedete de peste noapte - Cristi Chivu si echipa de fotbalisti juniori de la CSM Resita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Rodica Balan
acum 13 ani
Daca tot au mers pe ideea de autenticitate, cei de la McCann il puteau alege pe Hagi (mai scump, probabil, e drept :)) cu echipa lui de juniori. Hagi este si isi doreste sa fie antrenor, are si o scoala de talente fotbalistice la Constanta, din cate stiu, e simpatizat de public.

Cat despre spot-ul cu chivu, eu nu inteleg care a fost logica privind coloana sonora? Cam aduce a manele, no offence pentru genul asta de muzica sau Vodafone!

Alex Stanciu
acum 13 ani
Aduce a manele ? wtf ?

Shukar collective iti suna cunoscut ? daca nu, inainte sa iti dau cu parerea despre orice, fa un mic research despre materialul prezentat, stimata rodicaelena.

Ioana Ciobotariu
acum 13 ani
Si eu am tratat acelasi subiect in urma cu o luna si am ajuns la o concluzie similara aici:

http://ioanaciobotariu.wordpress.com/2011/01/05/relevanta-credibilitatii-chivu-si-internetul-mobil/

Petrica Ghita
acum 13 ani
nasol moment pentru cristi dat fiind ultimul incident!


Branded


Related