Auto-promo: afise de filme cu directori de creatie

Buzz cu Cristina Ursache, Marius Niculae, Iulia Stoica, studenti la Scoala ADC*RO 2010

IQads: Cum v-a venit sa faceti afise de filme cu directori de creatie protagonisti? I-ati asociat cu filmele respective doar dupa asemanare cu personajele sau si dupa caracter? 

Marius Niculae: Povestea din spate este ceva mai lunga. Totul a inceput de la un brief primit la Scoala ADC, in care trebuia sa ne promovam intr-un mod inedit ca sa atragem atentia tutorilor. Ideea a luat nastere in seara in care am plecat de la sediul Propaganda, cand incercam sa ne dam seama ce am putea face. Asa a pornit ideea unui site in care sa fie prezentati cei doisprezece tutori intr-un mod complet diferit si pentru asta ar fi fost nevoie si de o imagine care sa ilustreze intr-un fel acele informatii. Cum timpul era destul de scurt, sarcina de a gasit informatii personale i-a revenit Iuliei. Cu ajutorul informatiilor gasite de Iulia am inceput sa le gasim un USP care sa fie asociat cu pozele. Recunosc ca nu am reusit sa ii asociez pe toti cei prezenti cu filmele pe care mi le-as fi dorit din cauza lipsei unor poze care sa imi permita asta. Dar cu ajutorul research-ului, facut de delegata noastra, am gasit cate ceva.
Asa, Sorin Tranca a devenit Pancho Vila datorita slabiciunii pentru mustate, Predu a devenit un adevarat maestru Obi Wan datorita pasiunii pentru seria Star Wars, Adrian Botan a devenit Mad Max - Razboinicul soselelor datorita briefului si a unor informatii venite din alte surse pe care nu le putem trada, Razvan Capanescu a fost onorat cu 2 roluri in filmele favorite - Matrix si Pulp Fiction; Serban Alexandrescu a devenit un onorabil dr. House prin stilul unic de a face prezentarile si Tripsa a devenit victima propriei creatii, luandu-i locul lui Marcel Iures in serialul „In deriva”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related