A treia generatie de studenti a Scolii ADC*RO

Tutorii ADC*RO au ales studentii care vor participa la cea de-a treia editie a Scolii ADC*RO. Lista celor admisi o gasiti pe www.scoalaadc.ro. Selectia celor 69 de studenti s-a facut dintre cele 150 de inscrieri inregistrate pe site-ul scolii.

In urma examenului de admitere, castigatorul concursului „Tu cat de mult iti doresti sa ajungi la Scoala ADC*RO” de pe Facebook, Adrian Olar, a primit bursa ADC. El a obtinut cele mai multe voturi pe Facebook si s-a regasit si pe lista celor admisi de catre tutori.

Anul acesta, Scoala ADC are un prim success story de spus. Pentru prima data, campania de promovare a acesteia a fost realizata de catre absolventi ai Scolii ADC din postura de angajati intr-o agentie de publicitate. A fost o campanie integrata cu o componenta importanta de social media, in care fostii studenti au aplicat tot ce au invatat in scoala. Este o dovada ca la noi se face carte si, mai important, ca Scoala ADC are o finalitate”, a spus Adrian Botan, presedintele ADC*RO si Creative Partner McCann Erickson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune


Comentarii

Sandu Roxana Elena
acum 12 ani
se poate plati scoala si in transe?


Branded


Related