Publicis si Create Direct colaboreaza pentru partea de creatie a campaniei promotionale "Whirlpool 100 de ani"

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta a brandului Whirlpool, Publicis si Create Direct colaboreaza pentru realizarea creatiei pentru campania "Whirlpool 100 de ani",  informeaza un comunicat din partea Antonescu PR & Consulting. Campania promotionala include peste 2 milioane de vouchere distribuite, 100 de premii constand in produse marca Whirpool si cupoane in valoare de 100 RON pentru achizitionarea de produse Whirlpool cu o valoare de peste 1000 RON.

Campania care se desfasoara in perioada 15 martie – 30 aprilie cuprinde elementul de call to action realizat prin 2 milioane de vouchere distribuite direct in casele oamenilor. Campania include o componenta offline constand in promovarea in store si tombole organizate in magazine, dar si una online care include un site dedicat (www.whirlpool100ani.ro) si posibilitatea de obtinere a voucherelor direct de pe site si ad-uri pe site-urile partenerilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related