Violet Advertising a realizat campaniile de lansare ale cinematografelor Cinema City

Violet Advertising a realizat campaniile de lansare ale cinematografelor Cinema City

In urma castigarii pitch-ului organizat in iunie 2010, Violet Advertising a realizat campana destinata lansarii in tara (Bucuresti, Arad, Baia Mare si Braila si pe viitor Targu Mures si Constanta) a cinematografelor Cinema City, informeaza un comunicat emis de Violet Advertising.

Pentru lansarea Cinema City Braila, Violet Advertising a dezvoltat conceptul creativ conform strategiei de brand si noii identitati vizuale a operatorului de cinematografe. Conceptul a fost declinat pe print, outdoor, radio si online.

“Colaborarea noastra cu Violet Advertising dureaza deja de aproape 1 an. In acest timp, au reusit sa intampine cu succes cerintele noastre creative intr-un mod inovativ, intelegand de asemenea caracteristicile brandului nostru si facand fata cu profesionalism fiecarei provocari. Suntem siguri ca aceasta colaborare va fi una fructuoasa si in viitor”, declara Ela Siromascenko (Specialist Marketing, Cinema City Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

Georgeic Joina
acum 12 ani
imi place si conceptul si realizarea
Madalina Butnariu
acum 12 ani
se numeste la fin du dejeuner (after the luncheon)

http://www.renoirgallery.com/gallery.asp?id=157



Branded


Related