[Creativul manager] Razvan Mihai: CD-ul are drept de viata si moarte asupra ideilor. Si asta e nasol, nu e misto, cum crezi cand esti mic. Nu are intotdeauna un somn linistit

[Creativul manager] Razvan Mihai: CD-ul are drept de viata si moarte asupra ideilor. Si asta e nasol, nu e misto, cum crezi cand esti mic. Nu are intotdeauna un somn linistit

Are niste ani indestulatori de strategie la activ si spune ca, mai degraba decat copywriter, a fost unul dintre primii concept writeri de la noi. Iar batalia aia interna care s-a dat in toti anii astia de creatie si strategie a ajuns in punctul unde Razvan Mihai (Creative Director, Infinit Solutions) se considera mai degraba un "strategic creative deghizat in creative strategist". Iar creativul cu abilitati de strategie, ghici ciuperca ce-i?

Pai e omul ala care are cosmaruri noaptea cu ideea care i s-a parut nu-stiu-cum de nepotrivita, bazandu-se pe experientele lui trecute (vaste, de altfel). Si care nu stie niciodata daca a impiedicat reconfigurarea modului in care se face comunicara pe o categorie cu decizia lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related