[On the move] Cu 15 ani de experienta in comunicare, Carmen Simion este noul CEO al agentiei Kinecto

La Kinecto, Carmen Simion va avea misiunea de a dezvolta capitalul de competente strategice si creative ale agentiei de comunicare digitala, alaturi de Radu Ionescu (fondator, Director de Creatie Kinecto), informeaza un comunicat Rogalski-Grigoriu.

„Nu ma consider un om clasic de ATL. Am crescut in publicitate cand nu exista demarcatia intre ATL si BTL, prin urmare am invatat sa fac de toate. Zona de online este un pas firesc pentru mine. Este adevarat, nu vorbesc in termeni de CPC, CTR, CPV, CPM si CPL, dar industria de online din Romania tocmai a facut pasul inainte si am inceput sa vorbim de brand, comunicare, platforme, integrare. De aceea, cred ca prezenta oamenilor cu alte experiente de comunicare in zona de digital este importanta. Radu este un om de online cu care impartasesc aceeasi viziune ‘to boldly go where no one has gone before’, iar Kinecto este un proiect in care am foarte mare incredere, este o agentie care inoveaza, exploreaza si cauta incontinuu,” a declarat Carmen Simion.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related