Building your brand on Facebook - primul workshop sustinut de un oficial Facebook in Romania, la Ronewmedia 5.0

Pe 10 noiembrie, Mark Cowan va sustine la Ronewmedia 5.0 primul workshop Facebook dedicat industriei locale de marketing si comunicare.

Building you brand on Facebook se adreseaza clientilor si directorilor de marketing, dar si agentiilor de media si publisher-ilor.

Workshop-ul va aduce in prim plan oportunitatile de relationare dintre branduri si comunitatile de consumatori din cadrul retelei, precum si intrumentele specifice pentru dezvoltarea si evaluarea campaniilor de social media marketing.

Invitat pentru prima data la un eveniment de Internet organizat la Bucuresti, Mark Cowan va participa, de asemenea, si la dezbaterile si conferintele Ronewmedia 5.0 de pe 9 noiembrie, Inspiration Day, de la Crystal Ballroom & Events.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related