Publicis Groupe isi intareste oferta de comunicare pe piata romaneasca prin achizitionarea Publicis Romania, Focus Advertising si Publicis Events

Publicis Groupe a anuntat pe 29 noiembrie, achizitionarea a trei dintre companiile sale afiliate: Publicis Romania, Focus Advertising si Publicis Events. Cele trei entitati vor fi integrate intr-o singura agentie ce va functiona sub numele de Grupul Publicis Communications Services Bucuresti, parte a retelei globale Publicis Worldwide.

Teddy C. Dumitrescu, fondatorul si CEO-ul agentiei din Romania, isi va pastra functia si va raporta catre Tomasz Pawlikowski, CEO Publicis pentru Rusia, Comunitatea Statelor Independente (CIS), Europa Centrala si de Est (CEE) si Grecia.
Grupul Publicis Communications Services Bucuresti va oferi servicii de advertising, branding, strategie, productie, sales promotions, event si digital marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related