Patrice Slupowski de la Orange vorbeste, la RoNewMedia 5.0, despre New media - provocarea celor 4 ecrane

Vice President al diviziei Digital Innovation & Communities, la Orange - France Telecom Group, Patrice Slupowski si-a anuntat prezenta la RoNewMedia 5.0. pe 9 noiembrie, la Crystal Ballroom & Events.

Slupowski va discuta, in cadrul Inspiration Day, despre cum este influentat comportamentul consumatorului de revolutia tehnologica si aparitia celor patru ecrane – PC, mobil, TV si tablete portabile.

Patrice Slupowski este expert in web 2.0 – ecosysteme, widget-uri, comunitati, retele sociale, user-generated content; si servicii mobile multimedia, iar luna aceasta a putut fi ascultat la Mipcom 2010, Cannes, unde a anuntat decizia Orange Group de a oferi acces gratuit dezvoltatorilor de aplicatii si publisherilor la platforma de widget-uri mobile a operatorului telecom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related