Colin Kinsella, de la Digitas, Publicis, vorbeste despre viitorul publicitatii online la RoNewMedia 5.0

Liderul unuia dintre shop-urile digitale ale diviziei VivaKi, parte din Publicis Group, Colin Kinsella, ajuns recent la conducerea Digitas North America, si-a confirmat prezenta intre keynote speakerii RoNewMedia 5.0.

Pe 9 noiembrie, in cadrul Inspiration Day, la Crystal Ballroom & Events, Kinsella va prezenta in fata unei audiente formate din invitatii speciali ai evenimentului si profesionisti locali care sunt instrumentele folosite de Digitas in lupta pentru bugetele de online advertising, in prezent, atrase in mare parte de gigantii globali, Google, Microsoft si Yahoo.

Colin Kinsella a devenit President al Digitas North America in octombrie anul trecut, dupa ce Publicis a achizitionat de la Microsoft Razorfish, unde Kinsella a petrecut 5 ani de zile, ultima functie ocupata fiind cea de Global Chief Innovation Officer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related