Bosch si 4ACE-pr&publicity lanseaza Alege-Bosch.ro "? prima platforma cu sfaturi practice de mesterit si un joc online de DIY

Bosch si agentia 4ACE-pr&publicity lanseaza campania "?"?Alege Bosch"?"?, prin dezvoltarea platformei online www.Alege-Bosch.ro, creata pentru a veni in sprijinul persoanelor independente, care prefera sa se ocupe singure de reparatiile si amenajarile casnice. Pe fondul nevoii de economisire, amplificate de situatia financiara actuala, romanii sunt din ce in ce mai interesati de solutiile de tipul "do-it-yourself" (DIY) si de echipamentele multifunctionale destinate realizarii diverselor proiecte de amenajare a locuintei. Platforma www.Alege-Bosch.ro va fi mijlocul prin care specialistii Bosch vor oferi diverse sfaturi practice, iar vizitatorii vor putea realiza virtual, sub forma unui joc online, diverse lucrari de bricolaj des intalnite intr-o locuinta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related