Agentia Anului la Internetics 2009. Cine este FourHooks?

Cu un premiu Aur, trei premii pe sectiuni si 6 nominalizari, agentia FourHooks, parte din Metropotam Group, a fost desemnata Agentia Anului 2009 in cadrul Galei celei de-a noua editii Internetics.

O aparitie inedita in peisajul comunicarii online in Romania, FourHooks a obtinut Aur la categoria "Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare" cu lucrarea "Metropotam Interbelic" (interbelic.metropotam.ro) dezvoltata pentru clientul URSUS Breweries (subsidiara SAB Miller), premii pe sectiuni cu lucrarile Metropotam Interbelic si Discovery Metropotam (discovery.metropotam.ro), lucrare dezvoltata pentru Clientul Discovery Romania, in timp ce lucrarea MetropoQuest (client Metropotam.ro) a fost nominalizata in sectiunile "Best use of Advertising Games" si "Media - Campanii Interactive".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related