[UPDATE] Marele Premiu la Gala Societatii Civile 2011: Asociatia Salveaza Vieti – proiectul "Nu ma ignora"

Asociatia Salveaza Vieti a primit Marele Premiu al editiei a IX-a a Galei Societatii Civile, care a avut loc ieri la Opera Nationala Bucuresti, pentru proiectul "Nu ma ignora”, care a fost desemnat si castigator al premiului I la sectiunea "Sanatate”, informeaza un comunicat emis de Bortun-Olteanu.

Proiectul "Nu ma ignora" a fost declarat castigator multumita rezultatelor notabile si cuantificabile care au dus la indeplinirea obiectivului stabilit: de a strange 1 milion EUR, bani necesari pentru infiintarea unui centru de Excelenta in Tratarea Cancerului. Obtinerea fondurilor s-a bazat pe optiunea companiilor de a redirectiona 20% din impozitul pe profit catre o cauza sociala, in prima etapa, si pe donatiile primite de la persoanele fizice, in a doua etapa. Graffiti BBDO (ATL), Kaleidoscope (online), MEC Romania (media), Free Communication (PR) si Carlo Production (productie) au realizat pro bono campania de comunicare pentru ambele etape.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune


Comentarii

Asociatia Asirys
acum 8 ani
Apreciem că ați scris despre acest eveniment, denotă responsabilitate și deschidere către noi, cei care suntem voluntari.


Branded


Related