Transavia sarbatoreste 20 de ani pe piata printr-un rebranding semnat de Brandient

Brandient a realizat rebranding-ul pentru Transavia, cu ocazia implinii a 20 de ani de existenta pe piata, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Brandient a oferit servicii de consultanta, strategie si design de brand. Conceptul procesului de rebranding, “Well made in Romania”, reafirma calitatea premium a produselor Transavia, dar si angajamentul producatorului fata de consumatori si parteneri.

Noile ambalaje Fragedo sunt caracterizate de culori vii si simple, un stil grafic diferentiator si o abordare moderna a design-ului de ambalaj. Noul design sustine promisiunea brandului de calitate premium, atentie la detalii, grija fata de consumator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Razvan Patrascu
acum 12 ani
Cu tot respectul pentru Brandient insa mai exista o companie romaneasca a carui text line este cam la fel cu cel de la Transavia.

Galli Gallo "Bine crescut in Romania"



Branded


Related