Designul berii Bergenbier Nefiltrata de Grau, creat de Cocoon Bucharest

Cocoon Bucharest a realizat designul sticlei si al cutiei de 0.5l pentru berea alba Bergenbier Nefiltrata din Grau astfel incat sa prezinte atributele noului produs, pastrand valorile si caracteristicile brandului Bergenbier, informeaza un comunicat emis de Cocoon.

“Era firesc ca Bergenbier Nefiltrata din Grau sa pastreze esenta brandului, iar noul produs sa se incadreze armonios cu restul portofoliului”, a declarat Tiberiu Mercurian (Marketing Manager, Bergenbier S.A.).

“Se observa in ambalajul Bergenbier Nefiltrata ca ne-am jucat cu detalii si elemente care au potential de a deveni referinte in dezvoltarea vizuala a segmentului de bere alba pe piata din Romania. Nu ne-am dorit doar o schimbare a culorii de baza a ambalajelor, ci o interpretare vizuala a tuturor atributelor principale ale noului produs cu accent pe reteta originala ce confera gustul autentic”, a afirmat Evgheny Razzhivin (Senior Designer, Cocoon Group).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related