GAV Scholz & Friends Bucuresti isi intareste echipa de management

Biroul de la Bucuresti al retelei europene Scholz & Friends are un nou Managing Partner in persoana lui Dan Micu, professor of marketing al Scolii de Studii Postuniversitare de Management - programul MBA Romano-Canadian. Licentiat in marketing (SNSPA, 1996, Cambridge Marketing College & The Chartered Institute of Marketing, 2002), Micu (36) este un vechi profesionist al industriei de comunicare, activ de un deceniu in agentii multinationale sau in marketingul si managementul media (publisher al Playboy si Madame Figaro).

Dan Micu va conduce departamentul de relatii cu clientii, zona strategica si procesul de new business al agentiei. "Sint fericit sa impart managementul cu o personalitate si un profesionist experimentat, un vechi coleg si prieten, in acelasi timp. Dan va aduce echipei echilibru si gindire stategica, precum si clarviziune si intelegerea profunda a schimbarilor din industrie si societate", a declarat Lucian Georgescu, fondator si Managing Partner al GAV | Scholz & Friends Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related