Rexona a lansat concursul pe Facebook "Testul Antiperspirant"

Rexona organizeaza un concurs pe Facebook in cadrul caruia participantii trebuie sa parcurga Testul Antiperspirant prin accesarea unei aplicatii pe Facebook, informeaza un comunicat emis de IMAGE PR. Concursul care se desfasoara in perioada 11 - 31 octombrie este promovat prin intermediul paginii de Facebook Rexona.

Utilizatorii aplicatiei se pot inscrie in concursul care are drept premii o racheta de tenis Head, o geanta de voiaj Samsonite si produse de Rexona pentru tot anul.

Concursul promoveaza gama Rexona Women. Potrivit The Nielsen Company 2010, noua formula Rexona beneficiaza de tehnologia Motion Sense System, special dezvoltata pentru a raspunde in mod natural la miscarile corpului. Microcapsulele eliberate la aplicarea deodorantului antiperspirant Rexona se activeaza la fiecare miscare a bratului si se sparg eliberand parfum proaspat care protejeaza impotriva mirosurilor neplacute timp de 48 de ore.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related