William Bernbach. Creativul revolutionar.

William Bernbach. Creativul revolutionar.

In publicitate au existat mereu tensiuni intre abordarea stiintifica si cea artistica. Daca David Ogilvy a fost exponentul celei dintai, folosind ca punct de pornire pentru fiecare campanie cercetarea de piata, Bill Bernbach a fost sustinatorul instinctului creativ. El este unul dintre catalizatorii revolutiei creative a anilor ’60 din Statele Unite.

A crescut in zona New York-ului si a fost influentat de cultura orasului. A invatat sa aprecieze arta inca din copilarie si obisnuia sa citeasca mult. A studiat la New York University, iar in 1932 a obtinut licenta in limba si literatura engleza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related