Evenimentul "Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului" realizat de Publicis pentru BASF Romania

Publicis a realizat evenimentul "Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului" pentru BASF Romania, informeaza un comunicat emis de agentie. Evenimentul a avut loc pe 10 noiembrie in sala I.C. Bratianu a Palatului Parlamentului, in prezenta a peste 300 de invitati. Publicis a realizat evenimentul in urma castigarii unui pitch care a avut loc la inceputul lunii septembrie si la care au participat 4 agentii.

"Miza fiind una foarte mare, am acordat o atentie deosebita selectionarii agentiei care urma sa organizeze acest eveniment. Am hotarat sa mergem mai departe cu Publicis deoarece conceptul propus de ei se potrivea cel mai bine obiectivelor noastre de comunicare pentru acest eveniment. Nu am regretat niciun moment alegerea facuta, evenimentul a fost un real succes, iar organizarea sa a fost impecabila. M-am simtit realmente in siguranta sa lucrez cu niste profesionisti adevarati", a declarat Andreea Butaru (Advertising & Promotion Manager al Diviziei Crop Protection, BASF Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related