AdPrint Festival si-a desemnat castigatorii: TBWA Paris a fost aleasa Agency of Angels

McCann Erickson este singura agentie romaneasca care are o echipa de creatie premiata
TBWA Paris a fost desemnata Agency of Angels, in cadrul Galei de Premiere a AdPrint Festival, ce s-a desfasurat sambata la Brasov. Echipele de creatie ale TBWA Paris au punctat la sectiunile din festival, castigand 5 dintre acestea cu lucrari pentru clienti precum EMI, Playstation2 si Pedigree. Agentia castigatoare a mai beneficiat de alte 10 nominalizari.

Scholz & Friends Germania (cu trei echipe de creatie premiate), Publicis Conseil Franta, Ogilvy&Mather Belgia, OpenAd Creative si McCann Erickson Romania (fiecare cu cate o echipa de creatie premiata) au intregit lista castigatorilor editiei din acest an a AdPrint Festival. Singura campanie romaneasca premiata, realizata de catre McCann Erickson Romania pentru MTV, a fost considerata ca fiind excelenta de catre toti membrii juriului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated