AdPrint Festival si-a desemnat castigatorii: TBWA Paris a fost aleasa Agency of Angels

McCann Erickson este singura agentie romaneasca care are o echipa de creatie premiata
TBWA Paris a fost desemnata Agency of Angels, in cadrul Galei de Premiere a AdPrint Festival, ce s-a desfasurat sambata la Brasov. Echipele de creatie ale TBWA Paris au punctat la sectiunile din festival, castigand 5 dintre acestea cu lucrari pentru clienti precum EMI, Playstation2 si Pedigree. Agentia castigatoare a mai beneficiat de alte 10 nominalizari.

Scholz & Friends Germania (cu trei echipe de creatie premiate), Publicis Conseil Franta, Ogilvy&Mather Belgia, OpenAd Creative si McCann Erickson Romania (fiecare cu cate o echipa de creatie premiata) au intregit lista castigatorilor editiei din acest an a AdPrint Festival. Singura campanie romaneasca premiata, realizata de catre McCann Erickson Romania pentru MTV, a fost considerata ca fiind excelenta de catre toti membrii juriului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related