Poza de familie : Carioca

Un an de altceva. In loc sa bea o bere cu tovarasii in cinstea maretei impliniri, Dragos Coman, Dragos Traistaru, Andrei Stoleru, "Cariocile", cum le place lor sa-si zica fac mai mult decat poze pentru printurile marilor agentii de publicitate. Pentru Carioca, o poza de reclama e mai mult decat un unghi, un click si putin Photoshop.

IQads: De ce e nevoie de voi pe piata?
Dragos Coman: De la un nivel treburile sunt specializate. La fel se poate intreba de ce nu face BMW cauciucuri si le foloseste pe cele de la Michelin. E un alt profil pana la urma : noi facem fotografie
Dragos Traistaru: De ce un film e facut de atatia oameni si nu doar de un regizor ?
Dragos Coman: O agentie face advertising. Se ocupa de partea de concept, de creatie, de managementul clientilor, de parte de accounting. Restul apeleaza la furnizori : la fotografi pentru imagini, la case de productie video. Daca o luam asa, putem intreba de ce nu si-ar face o televiziune proprie sa le difuzeze spoturile. N-ai cum sa le faci pe toate. Ceea ce facem noi e o specializare.
Dragos Traistaru: Ceea ce a spus Coman se refera la un context general. Eu adaug ca suntem si talentati (rade).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related