Poza de familie : Carioca

Un an de altceva. In loc sa bea o bere cu tovarasii in cinstea maretei impliniri, Dragos Coman, Dragos Traistaru, Andrei Stoleru, "Cariocile", cum le place lor sa-si zica fac mai mult decat poze pentru printurile marilor agentii de publicitate. Pentru Carioca, o poza de reclama e mai mult decat un unghi, un click si putin Photoshop.

IQads: De ce e nevoie de voi pe piata?
Dragos Coman: De la un nivel treburile sunt specializate. La fel se poate intreba de ce nu face BMW cauciucuri si le foloseste pe cele de la Michelin. E un alt profil pana la urma : noi facem fotografie
Dragos Traistaru: De ce un film e facut de atatia oameni si nu doar de un regizor ?
Dragos Coman: O agentie face advertising. Se ocupa de partea de concept, de creatie, de managementul clientilor, de parte de accounting. Restul apeleaza la furnizori : la fotografi pentru imagini, la case de productie video. Daca o luam asa, putem intreba de ce nu si-ar face o televiziune proprie sa le difuzeze spoturile. N-ai cum sa le faci pe toate. Ceea ce facem noi e o specializare.
Dragos Traistaru: Ceea ce a spus Coman se refera la un context general. Eu adaug ca suntem si talentati (rade).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related