Grey-G2 semneaza campania "Oricine are timp pentru un scurtmetraj" destinata promovarii Festivalului International de Film DaKINO

Grey-G2 Romania a conceput campania "Oricine are timp pentru un scurtmetraj" pentru promovarea Festivalului International de Film DaKINO, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania contine afisul"Pompierul" si spotul "Hotul", iar casa de productie este Multi Media East. Festivalul a avut loc in perioada 21-26 noiembrie, iar filmele au rulat la cinematografele Patria, Scala si Noul Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) din cadrul Muzeului Taranului Roman.

Conceptul este rapiditatea cu care se petrec lucrurile. Spotul are drept protagonist un hot care, desi este urmarit de doi politisti, poposeste in cinematograful unde ruleaza scurtmetrajele DaKINO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related