Studiul National de Audienta Radio va fi realizat de GfK Romania

GfK Romania si IMAS au devenit furnizorii oficiali al Studiului National de Audienta Radio (SNA) - instrumentul complet si standardizat de analiza si monitorizare pentru industria de publicitate din Romania, incepand cu luna ianuarie 2012, informeaza un comunicat emis de GfK Romania. Utilizand metodologia CATI (interviuri telefonice), GfK va chestiona anual un total de 14.100 de consumatori cu privire la consumul de radio din ziua precedenta. Studiul urmeaza sa se desfasoare pe o durata de 4 ani, distributia urban – rural fiind de 11.100:3.000.

GfK Romania este compania de research care va gestiona in urmatorii 2 ani primul serciviu automatizat ce monitorizeaza investitiile in publicitatea radio, inregistrand fiecare spot difuzat pe posturile mari de radio din tara. De asemenea, GfK va realiza in urmatorii 3 ani Studiul National de Audienta ce furnizeaza date referitoare la consumul de presa scrisa (ziare si reviste).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related