Digital Marketing Forum 2013 va avea loc pe 6 si 7 martie

Digital Marketing Forum, eveniment de promovare in mediul online, promite in 2013 un program consistent de conferinte, dedicat practicienilor in marketing cu un nivel de know-how mediu si avansat.

Editia din acest an va reuni, pe 6 si 7 martie, la Crowne Plaza Hotel, specialisti internationali si locali care vor prezenta solutii concrete, idei aplicabile si, totodata, concepte noi, precum remarketing.

Prima zi, 6 martie, va fi compusa dintr-o conferinta si trei seminarii de tip "fast-track" si va pune accentul pe noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online. Dintre temele abordate la conferinta: solutii pentru campaniile multi-channel, tactici pentru optimizare conversiilor, strategii pentru optimizare campaniilor de search marketing, eficienta in Facebook marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WebDigital

WebDigital este agenția de marketing online specializată în Pay Per Click Marketing, ce are ca scop protejarea investiției clienților săi. Canalele folosite de agenție sunt: Google, Facebook, Instagram, YouTube... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related