[AdLife] Claudiu Dobrita: "Din primul salariu am abonat biroul parlamentar la Dilema, Catavencu, 22 si alte alea"

[AdLife] Claudiu Dobrita: "Din primul salariu am abonat biroul parlamentar la Dilema, Catavencu, 22 si alte alea"

Indragostit de iarna, de viata si de publicitate, Claudiu Dobrita e un creativ ratacitor din Vaslui. Dupa ce a agatat fetele din liceu cu lista de lectura, a vrut sa se faca doctor, dar a ajuns la Stiinte Politice. S-a angajat la Camera Deputatilor si acum trece prin publicitate, cu care are o relatie de love/hate. Cand o iubeste, o creeaza impreuna cu echipa de la Draftfcb. Cand o uraste, se urca in MINI si calatoreste cat poate de departe. Intre timp mai canta la 4 instrumente muzicale.

Ii plac atat de multe lucruri din atat de multe domenii incat va sfatuiesc sa va aduceti o o bucata de hartie si un creion langa voi inainte sa vedeti ce povesteste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related