Contul de media Ursus Breweries pleaca de la United Media la Media Investment

In urma unei licitatii la care au participat 9 agentii, Media Investment a fost desemnata castigatoarea contului de media Ursus Breweries, informeaza un comunicat emis de GMP PR. Media Investment va administra bugetele de media ale brandurilor URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s si Stejar. Contul a fost gestionat initial de United Media, care l-a preluat in 2009 de la Zenith Media.

"Selectia unei noi agentii pentru a gestiona contul de media este parte a unui program de reimprospatare, pentru a ne asigura ca pozitia noastra pe piata este stabila si putem comunica intr-un mod eficient cu consumatorii. Administrarea contului de media este un element strategic de baza a politicii de marketing si speram intr-o colaborare eficienta si de efect cu Media Investment", a declarat Grant McKenzie (Vice Presedinte Marketing, Ursus Breweries).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated