Romexterra Bank, campania de imagine

Pentru Romexterra Bank, anul 2005 se incheie cu un plan indeplinit si bine pus la punct. Comunicarea de anul trecut a fost eficienta pentru definirea brandului Romexterra Bank, aducand noutati pe toate planurile: ideintitate (logo, slogan), pozitie si comunicare. Astfel, Romexterra Bank reprezinta un partener de afaceri egal, dispus sa ajute "tinerii" intreprinzatori cu visuri mari. Incepand cu acest an, Romexterra Bank face un pas inainte. Obiectivul bancii este reprezentat de crestere, atat ca numar de sucursale, cat si ca numar de clienti. Planul de comunicare cuprinde o campanie de imagine, care ruleaza pe intreaga perioada a acestui an, sustinuta de campanii de produs.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarRelated