[Training IQads Kadett] Laurentiu Semeniuc (23) - Strategic Planning (IV)

[Training IQads Kadett] Laurentiu Semeniuc (23) - Strategic Planning (IV)

Cel de-al patruleatraining din track-ul de strategie de care cadetii se pot bucura in luna martie va avea loc pe 15 martie si va fi sustinut de Laurentiu Semeniuc, Senior Strategic Planner la 23 Communication Ideas.

Laurentiu a terminat Academia de Studii Economice din Bucuresti si a lucrat in departamentul de strategie din cadrul Leo Burnett inainte de a ajunge la 23 Communication Ideas. Si-a inceput cariera in 2002 dupa ce a fost selectionat sa participe la prima editie Leo Academy, un program lansat de Leo Burnett menit sa identifice cei mai talentati reprezentanti ai noilor generatii din industria de publicitate.

In cadrul trainingului, Laurentiu le va vorbi cadetilor despre insighturi din jobul unui strategic planner - sfaturi, tips & tricks despre ce se intampla intr-un departament de strategie, pentru a le reda o imagine cat mai aproape de realitate despre viata dintr-o agentie de publicitate.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related